Zijn sommigen al blij met mouwlengte 7, bij ons krijgt u maar één lengte, de uwe! Op basis van uw lichaamsmaten wordt uw maathemd gemaakt. Onze maathemden worden gemaakt op het atelier van Emanuel Berg met Engelse naden, zadel, parelmoeren knopen op stift, aangezet met een hanepootsteek en de juiste versteviging in de kraag en manchetten. Tevens worden de naden vervaardigd middels 9 steken per centimeter, een verfijndere naadverwerking is er niet.

Voor uw maathemden heeft u keuze uit meer dan 80 verschillende kragen, 30 manchetten, 7 rug-verwerkingen, 3 typen borstzakken, knopenlijsten en diverse knopen. In onze winkel in Leiden kunt u kiezen uit ruim 400 stoffen van o.a. Albini, Thomas Mason en Ringhart. Ook kunt u uw kraag en manchetten in een andere stof laten verwerken. Bovendien kunt u de kleur van het stiksel en knoopsgaten nog aan uw wensen aanpassen.

Ons handmade bespoke shirt is de absolute top op het gebied van maathemden. Alle naden worden niet driedubbel maar dubbel gelegd en gestikt waardoor het shirt nog veel soepeler draagt en aanvoelt als een tweede huid. Desgewenst maken wij dit hemd in de Napolitaanse stijl met de kleine plooitjes op de rug en schouder.

prijzen:

–  vanaf € 190,00   (luxe verwerking)
–  vanaf € 390,00   (volledig handgemaakt)

Poloshirt op maat

Nu er minder dassen worden gedragen onder jasjes en pakken is deze polo een gesoigneerd alternatief. Wij hebben keuze uit meer dan 20 kragen en verschillende manchetten. Voor uw poloshirt op maat gebruiken we de mooiste gemerceriseerde Egyptische katoen.