Mode komt en gaat. Wij houden al jaren vast aan onze eigen stijl geïnspireerd door de grote kleermakers van Savile Row. Wij snijden onze jasjes wat langer met een natuurlijke schouder met bijzonder weinig schoudervulling. Onze pakken worden altijd met een traditioneel binnenwerk gemaakt omdat wij vinden dat het pak uw lichaam moet volgen en niet andersom. 

New Bespoke Movement

In de jaren 90 brachten kleermakers zoals Richard James, Ozwald Boateng, and Timothy Everest een belangrijk stuk vernieuwing naar Savile Row, de zgn. ’New Bespoke Movement’. Ieder had zijn eigen stijl. De grote overeenkomst was de eigentijdse interpretatie van het klassieke Bespoke Tailoring met gebruikmaking van de nieuwste technieken.

Ook wij hebben een aantal jaar geleden onze koers bijgesteld. Ons maatwerk (sinds 1938) heeft een flinke update gekregen. Daarom hebben wij een nieuwe softe versie van het Britse Traditional Tailoring  ontwikkeld. U heeft de keuze uit een traditioneel full-canvas verwerking of onze nieuwe 'soft-tailoring binnenwerk. Door natuurlijke materialen te gebruiken ademt het pak en draagt het zeer comfortabel. Een uniek patroon is de basis voor een uw maatpak. Er zijn nauwelijks beperkingen; hooguit uw geduld of portemonnaie! 

"What is the point of a brain, if you don't have good clothes to set it off with?"

(Adolf Loos)

prijzen:

–  vanaf €  1250,00 (2-delig pak)
–  vanaf €    860,00 (colbert)
–  vanaf €    360,00 (broek)